[14.03.2017] BİLGİSAYAR MÜH. ÖĞRENCİLERİ, "BİLMÖK" KONGRESİ

• 07 Mart, 2017
[14.03.2017] BİLGİSAYAR MÜH. ÖĞRENCİLERİ, "BİLMÖK" KONGRESİ

ALKÜ Bilgisayar ve Bilişim Kulübü, bu yıl 13.'sü gerçekleştirilen Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi için 3-4-5 Mart tarihlerinde Konya'daydı. Her yıl farklı bir üniversitenin ev sahipliği yaptığı ve bu yıl Konya Selçuk Üniversitesi Selçuk Bilişim Topluluğu öncülüğünde tertiplenen organizasyon'da bilişim sektöründen 18 katılımcı yer aldı. 3 gün süren BİLMÖK'te bankacılık, sanal gerçeklik ve oyun teknolojileri, verilerin korunması ve siber güvenlik, ağ yönetimi, işletim sistemleri, robotik teknolojiler, yazılım ve programlama gibi bilişim dünyasının birçok alanında konferanslar gerçekleştirildi.

Kongrede üniversitemiz bu yıl ilk kez, bilgisayar mühendisliği bölümünden 2'si üniversite temsilcisi olmak üzere 22 öğrencisiyle "Resmi Katılımcı" statüsünde yer aldı. Gezi kapsamında öğrencilerimiz Mevlana Müzesi ve Mevlana Türbesi'ne ziyaretler gerçekleştirdi.