AGH University of Science and Technology'ten Dr. Edyta Biernacka Ziyareti Gerçekleştirildi

• 07 Mayıs, 2024

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), dünyanın önde gelen üniversiteleriyle bilimsel ve teknolojik alanlarda iş birliklerine devam ediyor. Bilim dünyası alanındaki gelişmeleri anlık takip eden ALKÜ’de, bu kapsamda Polonya’nın en iyi üniversitelerinden olan AGH University of Science and Technology’den Dr. Edyta Biernacka Bilgisayar Mühendisliği Bölümümüzü ve Rafet Kayış Mühendislik Fakültemizi ERASMUS kapsamında ziyaret etti. Yapmış olduğu sunumun ardından yapılan toplantıda üniversitelerimiz arasındaki ikili işbirliğinin artırılması konusunda çalışmaların daha da hızlandırılması kararlaştırıldı.

Dekan Prof. Dr. Erhan Cengiz, Dr. Edyta Biernacka'ya teşekkürlerini sunarak plaket takdiminde bulundu.