Üniversitemizin Endüstri Mühendisliği Topluluğu Alanya'da Bir İlki Gerçekleştirdi!

• 23 Mayıs, 2024

Üniversitemizin Endüstri Mühendisliği Topluluğu, ENYÜKA (Endüstride Yükselen Kariyer Adımları) Zirvesi ile Alanya'da bir ilki gerçekleştirdi. Bu yılın teması 'InovAI Connect' ve sloganı 'YENİLİKÇİ YARINI BURADA ŞEKİLLENDİRİYORUZ' olan zirve, geniş bir katılımcı kitlesine ev sahipliği yaptı. Etkinlik boyunca katılımcılar, alanında uzman 8 konuşmacının benzersiz deneyim ve bilgi birikimlerini dinleme fırsatını yakaladı. Konuşmacılar, endüstriyel yenilikler, yapay zeka uygulamaları ve geleceğin teknolojileri hakkında değerli bilgiler sundular.

Zirve, katılımcıların profesyonel ağlarını genişletmelerine olanak tanıyan çeşitli etkinliklerle de zenginleştirildi. Birçok firma, stant açarak iş ve staj başvuruları topladı ve bu durum katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Öğrenciler, potansiyel işverenlerle birebir görüşmeler yaparak kariyer planlarına yön verme fırsatı buldu.

Etkinlik, Alanya'da bu türde düzenlenen ilk zirve olma özelliği taşıyor ve hem üniversitemiz hem de Alanya için büyük bir yenilik olarak değerlendiriliyor. Topluluğumuzun bu başarılı organizasyonunun ardından, benzer etkinliklerin gelecekte de düzenlenmesi için büyük bir motivasyon oluştu. Üniversitemiz, bu tür etkinliklerle öğrencilerimizin kariyer gelişimine katkı sağlamaya devam edecek.

Bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm topluluk üyelerine, konuşmacılara ve katılımcılara teşekkür ediyoruz. Daha nice başarılı organizasyonlarda bir araya gelmeyi diliyoruz.