RAFET KAYIŞ MÜHENDISLIK FAKÜLTESINDE ‘İŞTE GELECEK’ ETKINLIĞI

• 13 Mart, 2020
RAFET KAYIŞ MÜHENDISLIK FAKÜLTESINDE ‘İŞTE GELECEK’ ETKINLIĞI

ALKÜ Endüstri Mühendisliği Kulübünün düzenlediği İşte Gelecek etkinliği Dekanımız Prof. Dr. Mehmet GÜMÜŞ’ün de desteğiyle 11 Mart 2020 tarihinde Rafet Kayış Mühendislik Fakültesinde gerçekleşti. Mühendislik öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte IOT Türkiye Kurucusu Can Güleren konuşmacı olarak yer aldı. Güleren konuşmasında dijital dönüşüm ve endüstriyel devrimlere değindi. Internet of Things (IOT) kavramını birbiri ile iletişim halinde olan nesneler ve nesnelerin interneti olarak açıklayan Güleren 2025’e kadar IOT’nin her yıl katlanarak büyüyeceğini ve yeni şirketler, yeni iş tanımları, yeni fırsatların olacağı bir pazar oluşacağını söyledi. Güleren IOT Türkiye’nin hedefleri, vizyonu ve misyonundan bahsederek konuşmasını sonlandırdıktan sonra kendisine Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gümüş tarafından plaket takdim edildi.