ÖĞRETİM GÖREVLİSİ NİLGÜN İNCE FAKÜLTEMİZDE YENİ GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR

• 16 Temmuz, 2018
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ NİLGÜN İNCE FAKÜLTEMİZDE YENİ GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR

Öğretim Görevlisi Nilgün İnce, Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde yeni görevine başlamıştır. Nilgün İnce, lisans eğitimini 2006 yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra araştırma görevlisi olarak Erzurum Atatürk Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde görev yapmıştır. Hayali olan yurtdışında eğitim fırsatını MEB bursuyla yakalayan Nilgün İnce, İngiltere Warwick Üniversitesi Üretim Sistemleri Mühendisliği ve Yönetimi Bölümü’nde yüksek lisans yapmıştır. Yüksek lisans tez çalışması üretim sistemlerinde veri analitiği uygulamaları alanında olan Nilgün İnce tez süresi boyunca Jaguar Land Rover firmasında çalışmıştır. Warwick Üniversitesi sponsorluğunda aynı firmada 3 ay yönetim projelerinde görev yaptıktan sonra ülkemize dönerek üniversitemizdeki görevine başlamıştır.

Aramıza yeni katılan hocamızı kutlar ve çalışmalarında başarılar dileriz.