ÖĞRENCİLERİMİZ LİSANS PROJELERİ İLE TÜBİTAK BÖLGE YARIŞMASINA KATILMA HAKKI KAZANDI

• 08 Temmuz, 2020

Fakültemizin Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Tunahan ÜNAL “Alüminyum Esaslı Malzemelerin Savunma Sanayisine Yönelik Kullanımlarındaki Üretim Proseslerinin Geliştirilmesi”, Bünyamin KARAGÖZ ve Ahmet Hakan AYDIN da “Lityum İyon Pillerde Kullanılan Katot Malzemesinin Geliştirilmesi ve Karakterizasyonu” başlıklı proje çalışmaları ile lisans bitirme tezi projelerini sunmak üzere 17-19 Ağustos 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Bölge Yarışmaları Sergisinde, Fakültemizi ve Üniversitemizi temsil edecekler.

Öğrencilerimizin akademik danışmanlığını yapan Doç. Dr. Hilmi YURDAKUL “Öğrencilerimi tebrik eder, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ekrem KALAN’a ve Dekanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet GÜMÜŞ’e vermiş oldukları tüm desteklerinden dolayı hem kendi adıma hem de öğrencilerim adına çok teşekkür ederim.” dedi.

ALKÜ Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Dekanlığı olarak Hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimize Tübitak 2241 Bölge Yarışmaları Sergisi’nde yapacakları sunumlarda başarılar dileriz.