Mühendislik Fakültesinden Manavgat Kaymakamına Ziyaret

• 21 Şubat, 2022
Mühendislik Fakültesinden Manavgat Kaymakamına Ziyaret

Rafet Kayış Mühendisliği Fakültesi'nden bir heyet Manavgat Kaymakamı Abdulkadir DEMİR'i makamında ziyaret ederek fakülte ile kaymakamlık ve kaymakamlığa bağlı birimler arasındaki iş birliği imkanlarının artırılmasına yönelik görüşmelerde bulundu. Fakülte heyetinde Dekan Prof. Dr. Mehmet Gümüş, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sinan Uzunlu, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kanoğlu ve Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alper Kürşat Uysal yer aldı.

Rafet Kayış Mühendislik Fakültesinin Manavgat şehrine ve şehirdeki kurumlara sunabileceği katkı ve hizmetlerin ele alındığı görüşmede özellikle Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılabilecek işbirlikleri ele alındı. Bu kapsamda fakülteden bir heyetin Manavgat  ilçesinde bulunan Fen, Anadolu ve mesleki liselere ziyaretler yaparak fakültede bulunan mühendislik bölümlerini tanıtması; öğrencilere üniversite yaşamına ve sınavına hazırlıkta ve tercihlerde yol gösterici bilgiler aktarması konusunda mutabakat sağlandı.