METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ MEZUNLARIMIZ TÜBİTAK 2241 YARIŞMASI FİNALİNDE

METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ MEZUNLARIMIZ TÜBİTAK 2241 YARIŞMASI FİNALİNDE
  • 10 Eylül, 2018
METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ MEZUNLARIMIZ TÜBİTAK 2241 YARIŞMASI FİNALİNDE

8-10 Ekim 2018 tarihleri arasında Tübitak 2241-Özel Sektöre Yönelik Lisans Bitirme Tezleri Yarışması’nda, Üniversitemiz ve ALKÜ Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi, 2. aşamayı da geçerek finale kalma başarısı gösteren Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü mezunlarımız tarafından temsil edilecek…

 

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nden mezun öğrencilerimiz Asude ÇAM ve Çağlar SUBAŞI’nın Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hilmi YURDAKUL ve bölüm öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Arife YURDAKUL’un danışmanlıklarında TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı kapsamında destek alarak hazırladıkları projeleri, Tübitak 2241-Özel Sektöre Yönelik Lisans Bitirme Tezleri Yarışması’nda ilgili jüri tarafından değerlendirilerek, 1. ve 2. aşama süreçlerini geçip finale kalma başarısı göstermiştir. Bu sonuçla birlikte, her iki mezunumuz lisans tezi projelerini sunmak üzere 8-10 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenecek Bölge Yarışmaları Sergisine davet edilerek, Üniversitemiz ve ALKÜ Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi’ni temsil edeceklerdir.

 

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanlığı ve ALKÜ Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Dekanlığı olarak mezunlarımızı öncelikle tebrik eder, sonrasında ise Tübitak 2241 Bölge Yarışmaları Sergisi’nde yapacakları sunumlarda başarılar dileriz.