Litvanya Vytautas Magnus Üniversitesi’nden Doç. Dr. Raimundas Rukuiza fakültemizi ziyaret etti

• 21 Haziran, 2022

Litvanya Vytautas Magnus Üniversitesi (VMU)’nden Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Raimundas Rukuiza fakültemiz Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümüne Erasmus Değişim Programı kapsamında 21 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00'de Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda sunum ve tanışma etkinliği gerçekleştirmiştir. Fakültemiz öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katıldığı seminerde ikili iş birliği imkanları değerlendirilmiştir.