İnşaat Mühendisliği Bölümümüz İlk Mezunlarını Verdi

• 22 Haziran, 2022
İnşaat Mühendisliği Bölümümüz İlk Mezunlarını Verdi

Fakültemizin İnşaat Mühendisliği bölümü ilk mezunları için mezuniyet töreni düzenledi. Bölüm laboratuvarında düzenlenen törene Fakültemizin dekan ve dekan yardımcıları, Bölüm başkanı ve bölüm öğretim üyeleri, İnşaat Mühendisleri Odasından (İMO) temsilciler ve öğrencilerimizin yakınları da katıldı.

Dekanımız Prof. Dr. Mehmet GÜMÜŞ, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaattin KANOĞLU, Bölüm başkanımız Prof. Dr. Ümit GÜMÜŞAY ve İMO Alanya temsilcisi Evrim SOYSAL yaptıkları konuşmalarda mezunlarımıza başarı dileklerinde bulundu.

Son olarak İnşaat Mühendisleri Odası tarafından hazırlanan beyaz baretleri teslim alan öğrencilerimiz tören sonunda kep atarak mezuniyet sevinci yaşadı.