Gazipaşa Fen Lisesi Öğrencileriyle Buluşma

• 14 Aralık, 2021
Gazipaşa Fen Lisesi Öğrencileriyle Buluşma

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gümüş, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sinan Uzunlu, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kanoğlu, ve Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alper Kürşat Uysal, Gazipaşa Fen Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilere bilgi ve tecrübelerini aktaran davetliler, Fakültemizin bölümleri hakkında öğrencilere bilgi verdi. İki oturum şeklinde yapılan program, soru-cevap şeklinde devam etti ve geleceğin bilim insanları olmayı hedefleyen öğrencilerin merak ettikleri konulara açıklık getirildi. Etkinlik, çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Etkinliğe Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun ve Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz de katıldı.

Gazipaşa Fen Lisesi Müdürü Ahmet Güngör’ün organizasyonunu yaptığı bu etkinlik, “Antalya Valiliği himayesinde başlatılan Antalya’da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) Projesi kapsamında gerçekleştirildi.