Fakültemizin ALKÜ Mezuniyet Töreni Çoşkusu

• 22 Haziran, 2022
Fakültemizin ALKÜ Mezuniyet Töreni Çoşkusu

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi 2021-2022 Yılı Akademik Mezuniyet Töreni, 10 Haziran Cuma Günü Konaklı Şehir Stadyumunda yapıldı.

Törene Alanya şehri protokolü ile Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem KALAN, rektör yardımcıları, fakülte dekanları, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören, akademik personel ve öğrencilerin selamlama yürüyüşüyle başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem KALAN açılış konuşması yaparak üniversitemiz hakkında bilgiler paylaşıp, mezun olan öğrencilere başarı dileklerini iletti.

Devamında mezunlara temsili diplomalarının takdim edilmesi için birimler sırayla sahneye çağrıldı.

Fakültemizin birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne ödülleri verildi.

Mezun öğrencilerin keplerini havaya atması ve mezunlarımız için düzenlenen konserle mezuniyet töreni son buldu. Tüm mezunlarımıza başarılar dileriz.