Fakültemizden Antalya TOBB Fen Lisesine Ziyaret

• 25 Mart, 2022
Fakültemizden Antalya TOBB Fen Lisesine Ziyaret

Rafet Kayış Mühendisliği Fakültesi'nde bulunan bölümleri tanıtmak amacıyla dekanlık makamınca oluşturulan heyetin lise ziyaretleri Antalya TOBB Fen Lisesi ile devam etti. Fakülte heyetinde Dekan Prof. Dr. Mehmet Gümüş, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sinan Uzunlu, ve Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kanoğlu yer aldı.

Ziyaret kapsamında lisenin 9., 10. ve 11. sınıf öğrencileriyle okulun konferans salonunda yapılan toplantıda Üniversitemiz ve Fakültemizin bölümleri tanıtıldı. Üniversiteye hazırlanan gençlerimizin Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesini ve ona bağlı mühendislik bölümlerini daha iyi tanıması ve kendi gelecekleri için daha bilinçli tercih yapmaları için konuşmalar yapan öğretim üyelerimiz daha sonra öğrencilerin sorularını cevapladı.

Antalya TOBB Fen Lisesi Müdürü Mahmut Tayyar Yetük’e ve okul personeline misafirperverlikleri için fakültemiz adına teşekkür ediyoruz.