Fakültemizden Akseki’ye Ziyaret

Fakültemizden Akseki’ye Ziyaret
  • 27 Mayıs, 2022
Fakültemizden Akseki’ye Ziyaret

Akseki’de öğrenim gören lise öğrencileriyle buluşmak ve Rafet Kayış Mühendislik Fakültesinde bulunan bölümleri tanıtmak amacıyla Fakülte Dekanlığı ve Bölüm Başkanlarından oluşan bir heyet Akseki’yi ziyaret etti.

Fakülte heyetinde Dekan Prof. Dr. Mehmet Gümüş, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Sinan Uzunlu ve Dr. Öğr. Üyesi Fatih Darıcık, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ümit Gümüşay, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fikri Serdar Gökhan, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kanoğlu, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Alper Kürşat Uysal ve Fakülte Sekreteri Nevzat İnci yer aldı.

ALKÜ Akseki MYO Müdürü Ali Dilmen’in yardımlarıyla planlanan organizasyonda Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan ve Akseki İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Bağcı da ziyaret edildi.

Ziyaret kapsamında Akseki’de öğrenim gören lise öğrencileriyle Akseki Şahinler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda toplantı düzenlendi ve Üniversitemiz ile Fakültemizin bölümleri tanıtıldı. Üniversiteye hazırlanan gençlerimizin Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesini ve ona bağlı mühendislik bölümlerini daha iyi tanıması ve kendi gelecekleri için daha bilinçli tercih yapmaları için konuşmalar yapan öğretim üyelerimiz daha sonra öğrencilerin sorularını cevapladı.

Organizasyonun gerçekleşmesinde her türlü katkıyı sunan ALKÜ Akseki MYO Müdürü Ali Dilmen’e ve Akseki İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Bağcı’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeline, ve misafirperverlikleri için Akseki Şahinler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Muhammet Çoban ve okul personeline Fakültemiz adına teşekkür ediyoruz.