FAKÜLTEMİZ YÖNETİMİNDEN HAYIRSEVERİMİZ SAYIN RAFET KAYIŞ BEYEFENDİ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

• 19 Aralık, 2019

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mehmet GÜMÜŞ, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fatih DARICIK ve Fakülte Sekreteri Fatih ÖZDEMİR, Fakültemizin bugünlere gelmesinde çok emekleri bulunan ve Fakültemize adını veren Alanya'mızın duayen işadamlarından Sayın Rafet KAYIŞ Beyefendi'yi, oğlu Sayın Serhat KAYIŞ Beyefendi'yi ve kızı Sayın Serap KAYIŞ Hanımefendi'yi ziyaret ederek şükranlarını sunmuştur.

Ziyaret kapsamında hayırseverimiz Sayın Rafet KAYIŞ Beyefendi Fakültemizin her zaman destekçisi olacağını ve gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Fakülte çalışanlarımız ve öğrenim gören öğrencilerimiz adına hayırseverimize tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz.