FAKÜLTEMIZ TARAFINDAN HÜSEYIN GIRENES FEN LISESI KARIYER GÜNLERINE KATILIM SAĞLANMIŞTIR

• 27 Aralık, 2019

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mehmet GÜMÜŞ, Dr. Öğr. Üyesi Hacer YUMURTACI AYDOĞMUŞ, Öğr. Gör. Nilgün İNCE, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe ERDOĞAN, Dr. Öğr. Üyesi Aslı GİRAY, Dr. Öğr. Üyesi Manolya Eser ÖNER, Dr. Öğr. Üyesi Ziba GÜLEY, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Özer DEMİR, Dr. Öğr. Üyesi Işık ÇİÇEK, Dr. Öğr. Üyesi Fatih DARICIK, Dr. Öğr. Üyesi Bertan BEYLERGİL, Dr. Öğr. Üyesi İsmail TOPÇU, Dr. Öğr. Üyesi Fatma AYDIN ÜNAL, Dr. Öğr. Üyesi Umut TOSUN, Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz Kemal YÜCE ve Dr. Öğr. Üyesi Emrah IRMAK tarafından Hüseyin Girenes Fen Lisesi Kariyer Günlerinde öğrencilerimize mesleki bilgilendirme yapıldı.