• 12 Eylül, 2018

FAKÜLTEMİZ ÖĞRETİM ÜYESİ DR. ÖĞR. ÜYESİ AYŞE ERDOĞAN ERASMUS KAPSAMINDA MATEJ BEL UNİVERSİTY’DE DERS VERME HAREKETLİLİĞİNDE BULUNDU.

Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi, Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ayşe ERDOĞAN 2017-2018 Akademik Yılı Erasmus + Personel Ders Verme Hareketliliği kapsamında Slovakya’da bulunan Matej Bel University Faculty of Natural Sciences tarafından kabul edilerek Ülkemize endemik bitkilerden elde edilen uçucu yağların pro-oksidan ve antioksidan aktiviteleri ile kanser hücrelerinde gösterdikleri sitotoksik etkiler üzerine bilgiler vermiştir. Ayrıca Slovakya’da bulunan çeşitli endemik bitki türlerinin göstermiş oldukları aktiviteler de tartışılmıştır. Öğretim üyemiz aynı zamanda Üniversitemiz ve Fakültemiz hakkında da bilgi vermiş olup sonrasında Üniversitemize ve Alanya’ya oldukça ilgi duyulmuştur.

Dekanlığımız olarak Öğretim Üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.