FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNİN HAVACILIK SEKTÖRÜNE YÖNELİK ÖĞRENİMİ DEVAM EDİYOR

• 06 Nisan, 2022
FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNİN HAVACILIK SEKTÖRÜNE YÖNELİK ÖĞRENİMİ DEVAM EDİYOR

Fakültemiz Makine Mühendisliği 3. ve 4. Sınıf öğrencileri TEI Havacılık Motorları Okulu’nda havacılık sektörüne yönelik öğrenimlerine devam ediyorlar. İlk dersin 12 Şubat 2022 tarihinde TEI Genel Müdür Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit’in verdiği okulda Gaz Türbinli Motorlar, Pistonlu Havacılık Motorları, Motor Malzemeleri ve Motor İmalatı, Motor Yazılımları ve TEI’de Kariyer Fırsatları alanlarında 37,5 saat ders verilmektedir. TEI Havacılık Motorları Okulu’na katılım sağlayan öğrencilerimiz Büşra Küçük, Büşra Sarı, Enes Şentürk, Erhan Güven, Kadir Kasar, Kutay Yalman, Uğur Karaman, Zeynep Eren Ve Yaren Cingöz’ün öğrenimleri 4 Haziran 2022 tarihine kadar devam edecektir.

Öğrencilerimize havacılık sektörüne yönelik geliştirmeye çalıştıkları kariyerlerinde başarılar dileriz.

TEI HAVACILIK MOTORLARI OKULU