FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİ ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİNDEN FAYDALANMAYA HAK KAZANDI

• 09 Temmuz, 2020

ALKÜ Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus Koordinatörlüğü’nün destekleri ile Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi öğrencileri Erasmus kapsamında Avrupa’da öğrenim hareketliliği hakkı kazandı. Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden 5, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden 2, Endüstri Mühendisliği Bölümünden 4, Genetik ve Biyomühendislik Bölümünden 3, Gıda Mühendisliği Bölümünden 2, İnşaat Mühendisliği bölümünden 1, İşletme Mühendisliği Bölümünden 1, Makine Mühendisliği bölümünden 1 ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünden 2 öğrencimiz,  Avrupa'da çeşitli üniversitelerde öğrenim görebilecekler.

Erasmus öğrenim hareketliliği hakkı kazanan öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.