Fakültemiz İftar Yemeğinde Buluştu

Fakültemiz İftar Yemeğinde Buluştu
  • 29 Mart, 2024
Fakültemiz İftar Yemeğinde Buluştu

Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi, birlik ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla akademik ve idari personellerine özel bir iftar yemeği düzenledi. Dekan Prof. Dr. Erhan Cengiz'in öncülüğünde gerçekleşen etkinlik, rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Kılıç, Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu, Prof. Dr. Mehmet Akın, genel sekreter yardımcısı Onur Ocakdan, fakültemizin akademik ve idari personelleri ile ailelerini bir araya getirdi.

Dekan Prof. Dr. Erhan Cengiz, düzenlenen iftar yemeğinin akademik ve idari personel arasındaki birlik ve beraberliği güçlendirdiğini ve bu tarz sosyal etkinliklerin ilerleyen süreçlerde yapılmasının planlandığını ifade ederek şunları söyledi: "Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşamak ve bir araya gelmek bizler için büyük bir mutluluk. Bu vesileyle fakültemizdeki tüm akademik ve idari personelimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, Ramazan ayınızı kutluyorum."

Yemeğin devamında katılımcılar, birbirleriyle samimi sohbetler ederek Ramazan'ın bereketini paylaştılar. İftar yemeği, sıcak ve samimi bir atmosferde geçerken, katılımcılar arasındaki ilişkilerin güçlenmesine de katkı sağladı.