Dr. Öğretim Üyesi Nazmi ŞENER göreve başlamıştır.

• 29 Eylül, 2022
Dr. Öğretim Üyesi Nazmi ŞENER göreve başlamıştır.

Dr. Nazmi ŞENER lisans eğitimini 2010 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. Aynı yıl Yükseköğretim Kurulu tarafından başlatılan Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında Yalova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünde görev almaya başlamıştır. Program kapsamında 7 ay süre ile Orta Doğu Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda İngilizce eğitimi almıştır. Yüksek lisans ve doktorasını Galatasaray Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde sırasıyla 2014 ve 2020 yıllarında tamamlamıştır. Lisansüstü eğitimi süresince Galatarasay Üniversitesinde 2547 sayılı kanunun 35. maddesi kapsamında araştırma görevlisi olarak çalışmıştır.

2 tanesi SCI/SCIE olmak üzere 3 makalesi, 5 tanesi uluslararası olmak üzere 6 bildirisi bulunmaktadır. 2 adet üniversite destekli bilimsel araştırma projesinde araştırmacı olarak görev almıştır. Dr. Şener’in çalışma alanları rassal eniyileme, yerleşim yeri seçim problemleri ve tedarik zinciri modellemesidir.