Dr. Öğretim Üyesi Kübra UYAR göreve başlamıştır.

• 14 Mart, 2023
Dr. Öğretim Üyesi Kübra UYAR göreve başlamıştır.

Dr. Kübra UYAR lisans eğitimini 2014 yılında Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır. Aynı yıl Yükseköğretim Kurulu tarafından başlatılan Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında Selçuk Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde görev almaya başlamıştır. Yüksek lisans ve doktorasını Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde sırasıyla 2017 ve 2022 yıllarında tamamlamıştır. Lisansüstü eğitimi süresince Selçuk Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak çalışmıştır.

4 tanesi SCI/SCIE olmak üzere 10 makalesi ve 11 uluslararası bildirisi bulunmaktadır. 2 adet üniversite destekli bilimsel araştırma projesinde araştırmacı olarak görev almıştır. Dr. UYAR’ın çalışma alanları Derin Öğrenme, Görüntü İşleme, Yapay Zekâ’dır.