Dr. Öğretim Üyesi Gökhan CANBOLAT göreve başlamıştır.

Dr. Öğretim Üyesi Gökhan CANBOLAT  göreve başlamıştır.
  • 15 Mart, 2023
Dr. Öğretim Üyesi Gökhan CANBOLAT göreve başlamıştır.

Dr. Öğretim Üyesi Gökhan CANBOLAT fakültemizde göreve başlamıştır.

Dr. Gökhan CANBOLAT, lisans eğitimini 2013 yılında Sakarya Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. 2016 yılında Sakarya Üniversitesi Makine Mühendisliği Anabilim dalından yüksek lisans derecesini almış, 2023 yılında da Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Makine Mühendisliği Anabilim dalından doktora derecesini almıştır. Doktora çalışmasını, Aort anevrizmalarındaki yırtılma risklerinin Hesaplamalı Akışkanlar Dinamiği ve yapay zeka yardımıyla tespit edilmesi üzerine gerçekleştirmiştir. 2013-2019 yılları arasında sektörde çeşitli alanlarda Ar-Ge mühendisi olarak çalışmıştır. 2020-2023 yılları arasında ise fakültemiz Makine Mühendisliği bölümünde araştırma görevlisi olarak görev yapmıştır.

3 tanesi SCI/SCIE olmak üzere 5 adet makalesi, 4 tane de uluslararası bildirisi bulunmaktadır. Aktif olarak iki adet bilimsel araştırma projesinin bir tanesinde yürütücü, bir tanesinde ise araştırmacı olarak görev almaktadır. Dr. Canbolat’ın çalışma alanları Hesaplamalı Akışkanlar Dinamiği, Vasküler Akışlar ve Mikro Kanallarda Isı Transferidir.