DR. ÖĞR. ÜYESİ MURAT AKSEL FAKÜLTEMİZDE YENİ GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR

• 24 Nisan, 2019
DR. ÖĞR. ÜYESİ MURAT AKSEL FAKÜLTEMİZDE YENİ GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR

Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde görevine başlayan Dr. Öğr. Üyesi Murat AKSEL; lisans derecesini 2008 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği’nden, yüksek lisans derecesini 2011 yılında ve doktora derecesini ise 2017 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Kıyı Bilimleri ve Mühendisliğinden almıştır. 2010-2018 yılları arasında İstanbul Kültür Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde Araştırma Görevlisi, 2018-2019 yılları arasında ise İstanbul Aydın Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde öğretim üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Ulusal ve uluslar arası indekslerde taranan dergilerde 7 makale yayınlamış, 1 patent sahipliği ve 3 uluslar arası kitap bölümü yazarlığı, 20 ulusal ve uluslar arası kongrelerde sunum yapmıştır. Bilimsel ve sektörel kapsamlı pek çok projede görev almıştır.

Çalışma alanları Su Yapıları, Deniz ve Kıyı Yapıları, Arıtma Hidrodinamiği, Hesaplamalı Akışkanlar Dinamiğidir.

Aramıza yeni katılan hocamızı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.