DR. ÖĞR. ÜYESİ EMRAH IRMAK FAKÜLTEMİZDE YENİ GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR

• 24 Mayıs, 2019
DR. ÖĞR. ÜYESİ EMRAH IRMAK FAKÜLTEMİZDE YENİ GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR

Dr. Öğr. Üyesi Emrah Irmak, fakültemizin Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde yeni görevine başlamıştır.

Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde görevine başlayan Dr. Öğr. Üyesi Emrah Irmak; lisans derecesini 2012 yılında ve yüksek lisans derecesini 2014 yılında Gaziantep Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği’nden, doktora derecesini ise 2018 yılında Karabük Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliğinden almıştır. Emrah Irmak 2010-2011 lisans bahar döneminde Opole University of Technology Faculty of Electrical Engineering, Automatic Control And Informatics’de Erasmus öğrencisi olarak eğitim aldı. 2012-2018 yılları arasında Karabük Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü’nde Araştırma Görevliliği, 2018-2019 yılları arasında ise Karabük Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü’nde Dr. Öğr. Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Uluslararası indekslerde taranan dergilerde 5 tane makale yayınlamış, 1 ulusal çalıştay ve 7 uluslararası kongrelerde sunum yapmıştır. Yüksek Öğretim Kurumları tarafından desteklenen bir adet Bilimsel Araştırma Projesinde (BAP) görev almıştır.

Çalışma alanları Tıbbi Görüntü Çakıştırma, Görüntü Bölütleme, Derin Öğrenme, Devreler ve Sistemlerdir.

Aramıza yeni katılan hocamızı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.