Dr. Öğr. Üyesi Atıl KURT Görevine başlamıştır.

• 01 Aralık, 2021
Dr. Öğr. Üyesi Atıl KURT Görevine başlamıştır.

Dr. Atıl KURT lisans eğitimini 2008 yılında Çankaya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimini aynı üniversitede 2012 yılında, Doktora eğitimini de 2018 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesinde tamamlamıştır. Yuksek lisans ve doktora eğitimi boyunca Çankaya Üniversitesinde Araştırma Görevlisi olarak çalışmıştır. Sonrasında 1 yıl süre ve TUBITAK Bursu ile Doktora sonrası arastırma yapmak icin Twente Üniversitesi’nde (Hollanda) çalışmıştır. 2019 Yılında TED üniversitesinde yarı zamanlı ve 2020-2021 dönemi boyunca da THK Üniversitesinde Dr. Öğretim Üyesi olarak tam zamanli görev yapmıştır.

Dr. Atıl KURT’un çalışma alanları arasında makine çizelgelemesi, optimizasyon, sezgisel algoritmalar ve dağıtım sistemleri bulunmaktadır.

Aramıza yeni katılan hocamızı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.