ANAMUR FEN LİSESİ YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN FAKÜLTEMİZİ ZİYARETİ

• 26 Haziran, 2019
ANAMUR FEN LİSESİ YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN FAKÜLTEMİZİ ZİYARETİ

Anamur Fen Lisesi okul yönetimi ve öğretmenleri ALKÜ Rafet Kayış Mühendislik Fakültemizi 24.06.2019 pazartesi günü ziyaret etmişlerdir. Fakültemizi medyada çıkan teknolojik gelişmelerden dolayı merak ettiklerini bu nedenle gelip görmek ve durumu öğrencileri ile paylaşmak istediklerini belirtmişlerdir. Ziyaret, Dekan. Yrd. Dr. Öğr. Üyesi İsmail Topçu tarafından yapılan kısa bir bilgilendirme toplantısı ile başlamış, daha sonra laboratuvarlar tanıtılmış ve tanıtım esnasında birkaç deney gösterimi ile son bulmuştur. Ziyaret sonrası okul yönetimi üniversitemiz, fakültemiz ve akademik kadromuz hakkındaki olumlu görüşlerini bildirmişlerdir. Fakültemizle hem proje hem de eğitim tabanlı işbirliği içerisinde bulunmak istediklerini belirtmişlerdir.