Alanya’da Üniversite Sınavına Hazırlanan Öğrencilerle Buluşma

• 17 Mart, 2022
Alanya’da Üniversite Sınavına Hazırlanan Öğrencilerle Buluşma

Rafet Kayış Mühendisliği Fakültesi'nde bulunan bölümleri tanıtmak amacıyla dekanlık makamınca oluşturulan bir heyet Alanya Belediyesi Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezi Müdürü Nesrin Er’in daveti üzerine üniversite sınavına hazırlanan gençlerle buluştu. Fakülte heyetinde Dekan Prof. Dr. Mehmet Gümüş, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sinan Uzunlu, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kanoğlu, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alper Kürşat Uysal ve Fakülte Sekreteri Nevzat İnci yer aldı.

Ziyaret kapsamında üniversite sınavına hazırlanan gençlerle Alanya Belediyesi Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezi konferans salonunda yapılan toplantıda Üniversitemiz ve Fakültemizin bölümleri tanıtıldı. Üniversiteye hazırlanan gençlerimizin Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesini ve ona bağlı mühendislik bölümlerini daha iyi tanıması ve kendi gelecekleri için daha bilinçli tercih yapmaları için konuşmalar yapan öğretim üyelerimiz daha sonra öğrencilerin sorularını cevapladı.

Eğitim Merkezi Müdürü Nesrin Er’e ve personeline misafirperverlikleri için fakültemiz adına teşekkür ediyoruz.