[6.3.2018] YRD.DOÇ.DR HACI TAŞMAZ FAKÜLTEMİZDE YENİ GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR

• 06 Mart, 2018
[6.3.2018] YRD.DOÇ.DR HACI TAŞMAZ FAKÜLTEMİZDE YENİ GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR

Yrd. Doç. Dr. Hacı TAŞMAZ Fakültemiz, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümündeki yeni görevine başlamıştır.

Dr. Hacı TAŞMAZ Adıyaman doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Adıyaman’da tamamlamıştır. Lisans öğrenimini ODTÜ, Gaziantep Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünde, Yüksek Lisans ve Doktorasını Gaziantep Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Ana Bilim dalında tamamlamıştır. Doktora çalışmasını ses ve görüntü sinyallerinin pekiştirilmesi üzerine yapmıştır. Sinyal işleme (ses ve görüntü işleme) üzerine bilimsel çalışmaları bulunmakta olup bu konuda çalışmaları devam etmektedir.

Dr. Hacı TAŞMAZ, çeşitli özel ve devlet üniversitelerinde görev yapmıştır. En son Adıyaman Üniversitesinde 4 yılı aşkın süre görev yaptıktan sonra, 05.03.2018 tarihi itibariyle Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümündeki görevine başlamış bulunmaktadır.

Aramıza yeni katılan hocamızı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.