[28.04.2017] YRD. DOÇ. DR. ÖZLEM ERDAŞ GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR.

• 28 Nisan, 2017
[28.04.2017] YRD. DOÇ. DR. ÖZLEM ERDAŞ GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR.

Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlem ERDAŞ, Fakültemizdeki yeni görevine başlamıştır.

Öğretim Üyemiz, İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği Bölümü’nden bölüm birincisi olarak 2003 yılında mezun olmuştur. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde 2007 yılında Yüksek Lisans öğrenimini, 2013 yılında Doktora öğrenimini “Bağlanma Alanlarının Görüntülerini İnceleyerek İlaç-protein Etkileşiminin Bağlanma Eğiliminin Tahmin Edilmesi” başlıklı tez çalışması ile başarıyla tamamlamıştır. 2007-2010 tarihleri arasında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde Araştırma Görevlisi olarak görev aldığı dönemde “YAHTS: Yürüyüş Analizi ile Hastalık Tanıma Sistemi” adlı TÜBİTAK Projesi kapsamında Araştırmacı olarak çalışmıştır. Daha sonraları çeşitli kamu kurumlarında görev yapmıştır. Öğretim Üyemiz, başta Tıp ve Eczacılık olmak üzere çeşitli alanlarda Makine Öğrenmesi yöntemlerinin kullanımı üzerine çalışmalar yürütmektedir.

Aramıza yeni katılan hocamızı kutlar ve çalışmalarında başarılar dileriz.