[26.11.2018] DR. ÖĞR. ÜYESİ SİNAN UZUNLU FAKÜLTEMİZDE YENİ GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR

• 26 Kasım, 2018
[26.11.2018] DR. ÖĞR. ÜYESİ SİNAN UZUNLU FAKÜLTEMİZDE YENİ GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR

Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü’nde görevine başlayan Dr. Öğr. Üyesi Sinan UZUNLU; lisans derecesini 1999 yılında Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliğinden, yüksek lisans derecesini 2002 yılında Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliğinden ve doktora derecesini 2012 yılında Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliğinden almıştır. 1999-2004 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi’nde Araştırma Görevlisi, 2012-2018 yılları arasında Pamukkale Üniversitesi’nde öğretim üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Doktora sonrası çalışmalar için İngiltere Reading Üniversitesi Gıda ve Beslenme Bilimleri Bölümü’nde ziyaretçi araştırmacı olarak bulunmuştur. Ulusal ve uluslar arası indekslerde taranan dergilerde 13 makale, 1 patent, 1 uluslar arası kitap editörlüğü, 2 uluslar arası kitap bölümü yazarlığı, 30 ulusal ve uluslar arası kongrelerde sunum, bilimsel ve kurumsal altyapı proje yürütücülükleri, YÖK, TÜBİTAK ve Society of Chemical Industry (Londra)’den çeşitli ödül ve burslar almıştır. Yüksekokul müdür yardımcılığı, bölüm başkanlığı ile uluslar arası ilişkiler yüksekokul koordinatörü idari görevlerinde bulunmuştur. Çalışma alanları gıda mikrobiyolojisi ile aktif ve akıllı ambalajlama üzerinedir.

Aramıza yeni katılan hocamızı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.