[24.07.2017] DOÇ. DR. FİKRİ SERDAR GÖKHAN GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR.

• 24 Temmuz, 2017
[24.07.2017] DOÇ. DR. FİKRİ SERDAR GÖKHAN GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR.

Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fikri Serdar GÖKHAN, Fakültemizdeki yeni görevine başlamıştır.

Öğretim Üyemiz, lisans Öğrenimini 1997’de Uludağ Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde, yüksek Lisans ve Doktora öğrenimini yine aynı üniversite’nin Fen Bilimleri Enstitüsü’nde sırasıyla 2002 ve 2010 yıllarında tamamlamıştır. Doktora Eğitimi süresince özel şirketlerde çalışmıştır. Öncelikle 3.5 yıl, Siemens-Pirelli Kablo A.Ş’de AR-GE bölümünde Enerji ve Fiber Optik kablo segmentinde Tasarım ve Geliştirme Mühendisi olarak çalışmıştır. Daha sonra  Alpha-Bim Ltd. Şti’de Oracle’da Veritabanı Yöneticisi olarak çalışmıştır. Üçüncü olarak, Bisaş A.Ş.’nin Türkmenistan Mary Şehrindeki en son teknoloji ile donatılmış Entegre Havlu tesisinde Elektrik-Elektronik Makine Bakım Mühendisi olarak çalışmıştır. Daha Doktora eğitimini tamamlamak üzere yurda dönmüştür. 2010 yılında Doktorasını tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi Meslek yüksek okulunda Öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. 2011 yılında Hasan kalyoncu Üniversitesine Yrd. Doç olarak atanmış, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nün kurulması, ders müfredatı hazırlanması, laboratuvar kurulmasında görev almış, 3.5 sene bölüm başkanlığı 2 sene Fen bilimleri Enstitüsü’nde Müdür yardımcılığı yapmıştır. 2016 senesinde Doçent olmuş ve Harran Üniversitesi Mühendislik fakültesine atanmıştır. 2017 senesinde üniversitemiz bünyesine Doçent olarak katılmıştır.  Çalışma konular temelde Optik-Fotonik, spesifik olarak Raman ve Brillouin Kuvvetlendiriciler, Lazerler, Optik Fiberli Sensörler Optik Fiberli ve Haberleşme Sistemleridir.

Aramıza yeni katılan hocamızı kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.