[22.03.2018] BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİLERİMİZİN BÜYÜK BAŞARISI

• 22 Mart, 2018
[22.03.2018] BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİLERİMİZİN BÜYÜK BAŞARISI

Koç Üniversitesinin düzenlemiş olduğu Bi’ Fikir Bi’ Şirket Teknoloji Tabanlı Girişimcilik Yarışmasına, ALKÜ Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Emre KEÇECİ ve Mehmet BİR, E-spor oyuncularını bir araya getirmeyi amaçlayan çok platformlu uygulama projeleriyle katılmışlardır. Öncelikle, ön elemeleri geçen öğrencilerimiz Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi (KWORKS)’nde 3 hafta sonu süren şirket kurulum süreçleri, sunum teknikleri gibi birçok konuda uzmanlardan eğitim almaya hak kazanmışlardır.

Farklı sektörlerden gelen yatırımcılardan oluşan jüri karşısında sunumlarını gerçekleştiren öğrencilerimiz Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyelerinin mentorluğunda ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığının desteği ile büyük bir başarı elde ederek 3. olmuşlardır. Öğrencilerimiz yarışma sonucunda Kworks Ön Hızlandırma Programına Katılım Hakkı, Keiretsu Melek Yatırım Ağında Mentorluk, 5000 TL Kurulum Desteği, Microsoft BizSpark’a Katılım Hakkı kazanmışlardır. Öğrencilerimize eğitim ve gelecek iş hayatlarında başarılar dileriz.