[13.03.2018] ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİLERİMİZ INDEX18’DE

• 13 Mart, 2018
[13.03.2018] ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİLERİMİZ INDEX18’DE

23-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Koç Üniversitesi IES (Industrial Engineering Society) tarafından düzenlenen, En İyilerin En İyilerle buluştuğu IndEx'18 etkinliğine ALKÜ Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Buse Ceren AKBAŞ, Dilek AYGÖREN ve Cemile GÜNDÜZ yapılan elemeleri geçerek katılım sağlamışlardır. Ford Otosan, HP, Borusan, Henkel, Unilever, Vestel, TEB, Sabancı Holding, Eczacıbaşı, Danone, Doğuş Otomotiv, BAT, Koçtaş, Abdi İbrahim, Estee Lauder, Bain&Company, Pfizer, PwC, GSK başta olmak üzere sektörün lider firmalarının C-Level konuşmacılarının verdiği seminerler 3 gün boyunca devam etmiştir. Öğrencilerimiz, etkinlik süresince firmaların hazırladıkları Workshop ve Vaka Analizlerinde faaliyet göstermişlerdir. Öğrencilerimize eğitim ve gelecek iş hayatlarında başarılar dileriz.