[13.03.2017] THY TEKNİK GEZİ

• 13 Mart, 2017
[13.03.2017] THY TEKNİK GEZİ

ALKÜ Endüstri Mühendisliği Kulübünün öğrencilerin neyin nasıl yapıldığını yerinde görmeleri amacıyla düzenlediği Teknik Geziler devam ediyor. Endüstri Mühendisliği Kulübü, Teknik Geziler kapsamında, Dünyanın En İyi Uçak Bakım Merkezi Ödülü’nü alan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. tesislerini gezdi.

Ziyaret sırasında öğrencilere şirket tanıtımı içerikli bir sunum yapıldı. Gençler daha sonra uçak bakım atölyelerini gezdi ve uçak bakımının nasıl yapıldığı konusunda detaylı bilgi edindi. Uçak bakımının teknik süreçleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlarken, gezi vesilesiyle uçakları yakından inceleme fırsatı bulan gençler, farklı bir deneyim yaşadı. Teknik gezi sonrasında öğrencilerimiz İstanbul turuna devam etti.

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Endüstri Mühendisliği Kulübü'nün düzenlediği Teknik Geziler farklı yerlere yapılacak olan ziyaretlerle devam edecek.