TİM STAJ PROJESİ DUYURUSU

Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) "TİM Staj Projesi Duyurusu"  konulu yazısı:

Türkiye İhracatçılar Meclisi olarak, ihracatımızın gelişmesine katkı sağlamak amacıyla firmalarımızın gelecekte ihtiyaç duyacakları nitelikli işgücü ihtiyacını karşılamaya yönelik, üniversite öğrencileri ile firmalarımızı bir araya getirmeyi hedefliyoruz.

Bu kapsamda, öğrencilerin ve yeni mezun gençlerin profesyonel hayata daha bilinçli bir başlangıç yapmaları ve hangi alanda çalışmak istediklerini keşfetmelerini sağlamak, firmaların ise aradığı niteliklere sahip geleceğin profesyonelleri olacak öğrencileri bulmalarına yardımcı olmak amacıyla TİM Staj projesini hayata geçirmiş bulunmaktayız.

Gençliğe yapılan yatırımın, doğrudan başarıya yapıldığı inancıyla başladığımız bu projede gençlerin sahip olduğu sınırsız potansiyeli keşfetmelerini sağlamak için web sitemizin öğrencilerinize duyurulması konusunda gereğini arz ederim.

Saygılarımla,

Tamer GÜNDOĞAN / Genel Sekreter Yardımcısı / Deputy Secretary General