Öğrenci Belgesi ve Not Durum Belgesi Verilmesi Hakkında

a) Öğrencilere ıslak imzalı belge verilmeyecektir. Öğrenciler öğrenci bilgi sistemine giriş yaparak belge talebi sekmesinden Elektronik İmzalı olarak Öğrenci Belgesi ve Not Durum Belgesi talebinde bulunacaklardır. Talepte bulunan öğrencilerin belgeleri EBYS üzerinden Birim Sekreteri sayfasına düşecek ve birim sekreterleri belgeyi imzalayacaktır.
b) E-İmzalanan belgelerin; imzalandığına dair bilgi, öğrencinin öğrenci bilgi sisteminde kayıtlı olan e-posta adresine gönderilecek ve öğrenciler aynı zamanda öğrenci bilgi sistemi üzerinden de takip onay durumunu takip edebileceklerdir.
c) Öğrenciler sadece Elektronik İmzalı olarak sadece Türkçe belgeler talep edebilirler. İngilizce belgeler talep etmeleri halinde bu belgeler ıslak imzalı olarak verilecektir. Öğrenci İngilizce belgeleri de ıslak imzalı olarak öğrenci bilgi sisteminden talep edeceklerdir.

• 28 Şubat, 2018