Kurum Dışı Yaz Okulu Başvurusunda Bulunacak Öğrencilerin Dikkatine

1-      Farklı Üniversitelerin Yaz Okullarından ders almak isteyen öğrencilerin Kurum Dışı Yaz Okulu Ders Alma Talep Formu doldurarak imzalı bir şekilde ve almak istedikleri derslerin onaylı içerikleriyle birlikte muhendislik@alanya.edu.tr adresine pdf formatında göndermeleri gerekmektedir.

2-      Yapılacak başvurular Üniversitemiz Yaz Öğretimi Yönergesi’nin ilgili maddeleri gereğince değerlendirilecektir. Yaz Öğretimi Yönergesine aşağıda belirtilen linkten erişebilirsiniz.

3-      Üniversitemiz Yaz Öğretimi Yönergesine uygun olan başvurular ders içerikleri bakımından uygunluğunun kontrol edilmesi için ilgili Bölüm Başkanlıklarına iletilecektir

4-      Başvurunuzun  muhendislik@alanya.edu.tr adresine ulaşmasına istinaden değerlendirme süreci 7 ile 14 gün içinde tamamlanacaktır. Bu nedenle başvurunuzu değerlendirme sürecini dikkate alarak yapmanız gerekmektedir.

5-      Başvuru için son tarih 12.07.2024 Cuma günü olup, bu tarihten sonra muhendislik@alanya.edu.tr adresine ulaşan başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır.

• 24 Haziran, 2024