KURUM DIŞI YAZ OKULU BAŞVURUSU HAKKINDA

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı yaz döneminde farklı bir Üniversitede yaz okulu almak isteyen öğrencilerin aşağıdaki sıralamayı takip etmeleri gerekmektedir.

• Öncelikle farklı bir Üniversiteden  alınmak istenen dersin Üniversitemiz bünyesinde açılmamış olması gerekmektedir.

• Farklı Fakülteden olsa dahi Üniversitemiz bünyesinde açılan bir ders başka bir Üniversiteden alınamaz.

• Farklı Üniversiteden alınmak istenen dersin  Kredi ve AKTS’nin , öğrencinin müfredatındaki eş değer dersin Kredi ve AKTS ile eşit ya da fazla olması gerekmektedir.

• Yukarıdaki şartların oluşması durumunda, öğrencinin Yaz Okulu almak istediği Üniversiteden onaylı ders içeriği alarak Kurum Dışı Yaz Okulu Başvuru Formuyla birlikte ilgili dersin öğretim üyesi ya da Bölüm Başkanının söz konusu dersin içerik bakımından uygun olduğuna dair  onayıyla birlikte Bölüm Başkanlıklarına şahsen başvurması gerekmektedir.

BAŞVURU FORMUNU İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

• 19 Haziran, 2017