Hazırlık Programı İngilizce Muafiyet Sınavı Başvuruları Başlamıştır

İngilizce Zorunlu Hazırlık Programı kapsamında yapılacak muafiyet ( hazırlık atlama ) sınavı için tüm katılımcıların başvuru yapmaları gerekmektedir. Katılımcıların bölümümüz web sayfasındaki formlar bölümünde yer alan  Hazırlık Muafiyet Sınavı Başvuru Formu' nu doldurarak ( Geçmiş yıllarda İsteğe Bağlı Hazırlık okumuş öğrenciler de dâhil olmak üzere) " ydb@alanya.edu.tr" adresine 07/09/2018 saat 17:00'ye kadar elektronik posta yoluyla yollamaları gerekmektedir.

1. Başvuru tarih ve saati esnetilmeyecek olup bu saat ve tarihte başvuru yapmayan ya da geç başvuru gönderen öğrenciler doğrudan hazırlık programına başlatılacaktır.
  2. Başvuru Formu Eksiksiz ve kısaltma kullanmadan doldurulacaktır.
  3. Öğrenciler sınava ilişkin tüm duyuruları bu siteden takip edeceklerdir.
  4. Öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları adına başvuru yaptıkları elektronik posta adresinde başvuruyu yaptıktan sonra sınav tarihine kadar gönderilen kutularını silmemeleri gerekmektedir.

Sınava Kimler Girebilir?

1. 2017-2018 akademik yılı süresince Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı bünyesinde öğrenim görmüş ve gerek devamsızlıktan gerek not barajından ötürü başarısız olmuş öğrenciler kendilerine tanınan muafiyet sınavına girme haklarından birini kullanarak girebilir.
  2. İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı’na geçtiğimiz yıllarda İsteğe Bağlı Hazırlık öğrenimi görmüş olan öğrenciler lisans öğrenimleri süresince düzenlenen tüm hazırlık muafiyet sınavlarına girebilirler.

• 04 Eylül, 2018