Gıda Mühendisliği Bölümü İçin İngilizce Yeterlilik Sınavı Hakkında

İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı Başvuruları

İngilizce Zorunlu Hazırlık Programı kapsamında yapılacak muafiyet ( hazırlık atlama ) sınavı için tüm katılımcıların başvuru yapmaları gerekmektedir. Katılımcıların bölümümüz web sayfasındaki formlar bölümünde yer alan Hazırlık Muafiyet Sınavı Başvuru Formu' nu doldurarak ( isteğe bağlı öğrencileri dahil olmak üzere) " ybd@alanya.edu.tr" adresine 25/08/2017 saat 17:00'ye kadar elektronik posta yoluyla yollamaları gerekmektedir. Başvuru tarih ve saati esnetilmeyecek olup bu saat ve tarihte başvuru yapmayan ya da geç başvuru gönderen öğrenciler doğrudan hazırlık programına başlatılacaktır. Öğrenciler sınava ilişkin tüm duyuruları bu siteden takip edeceklerdir. Öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları adına başvuru yaptıkları elektronik posta adresinde başvuruyu yaptıktan sonra sınav tarihine kadar gönderilen kutularını silmemeleri gerekmektedir.

Hazırlık Muafiyet Sınavı ( B1 - B2+ Seviyesi)

Yer: ALKÜ Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi (Rektörlük Binası) Zemin Kat Derslikleri

I. Oturum

A BÖLÜMÜ

6 Eylül 2017 (saat 10:00)

Grammar , Vocabulary, and Reading

B BÖLÜMÜ

6 Eylül 2017 (saat 13:30)

Listening

Writing

II. Oturum ( Sadece I. Oturumda başarılı olanlar girecektir.)

7 Eylül 2017 (Saat 14:00)

Speaking

İngilizce Yeterlilik Sınavı Sonuçlarının Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına Bildirilmesi 8 Eylül 2017

Önemli Not : Geçtiğimiz yıllarda isteğe bağlı hazırlık okumuş fakat başarısız olmuş öğrenciler de başvuru yaparak bu sınava gireceklerdir!!

Hazırlık Sınavı Geçme Notları

Fakülte&MYO