Devamsızlık Durumları Hakkında

Değerli öğrencilerimiz,

Kendi sayfalarınızda görmüş olduğunuz yoklama durumunda Teorik ve Uygulama saatlerinin karşısında yazan değerlerin ne anlama geldiği aşağıda açıklanmıştır.

1. Teorik : 0 / Uygulama: 0 : Bu durumdaki derslere öğrenci tam olarak devam etmiştir.

2. Teorik : 2 / Uygulama: 0 : Bu durumdaki ders için, öğrenci  dersin teorik saatine "2" saat devam etmemiş ancak uygulama saatine tam olarak devam etmiştir.

3. Teorik : 0 / Uygulama: 2 : Bu durumdaki ders için, öğrenci  dersin uygulama saatine "2" saat devam etmemiş ancak teorik saatine tam olarak devam etmiştir.

Yukarıdaki açıklamalara ek olarak; öğrencilerin devamsızlık durumları dersin öğretim elemanları tarafından haftalık olarak girilmektedir. Aktif haftanın (içinde bulunulan hafta) yoklama girişi öğretim elemanı tarafından henüz girilmedi ise, o hafta için giriş yapılana kadar öğrenciler devamsız gözükmektedir. Bu durumda dersin öğretim elemanın devamsızlık girişi yapmasını bekleyiniz.

• 27 Eylül, 2017