6. ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK VE BİLİM ALANINDA YENİLİKÇİ TEKNOLOJİLER SEMPOZYUMU ISITES2018

Alanya Alaadin Keykubat Üniversitesi ev sahipliğinde, Sakarya Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi ve Akademik Platform tarafından organize edilen 6. Uluslararası Mühendislik ve Bilim Alanında Yenilikçi Teknolojiler Sempozyumu ISITES2018,  9-11 Kasım 2018 tarihleri arasında Alanya Wome Deluxe Otel'de gerçekleştirilecektir.
Bu sempozyum kapsamında  Mühendislik ve Bilim alanındaki yenilikçi yaklaşımları, bulguları ve uygulamaları tartışmak üzere akademisyenlerin uzmanların, bürokratların, yerel yönetimlerin, öğrencilerin, sivil toplum kuruluşlarının, kurumların ve vakıfların bir araya getirilmesi amaçlanmaktadır.
Detaylı bilgilere www.isites.info adresinden ulaşabilirsiniz.

• 19 Temmuz, 2018