2017-2018 Bahar Dönemi İngilizce II Dersi Muafiyet Sınav Başvuruları Başladı

2017-2018 Bahar Dönemi İngilizce II Dersi Muafiyet Sınav Başvuruları Başladı

Fakülte ve Yüksekokullarda Ortak Zorunlu Dersler kapsamında verilmekte olan İngilizce II dersinden muaf olmak isteyen öğrencilere yönelik düzenlenecek sınav için katılımcıların başvuru yapmaları gerekmektedir. Katılımcılar Yabancı Diller Bölümü web sayfasında Formlar bölümünde yer alan Zorunlu İngilizce (I-II) Dersi Muafiyet Başvuru Formu isimli formu doldurarak “yasin.demir@alanya.edu.tr" adresine 25/12/2017 – 02/01/2018 saat 17:00'ye kadar elektronik posta yoluyla yollamaları gerekmektedir. Başvuru için göz önünde bulundurulması gereken aşağıdaki hususlar son derece önemlidir ve birini dahi yerini getirmeyenlerin başvurusu kabul edilmeyecektir.

 

*İngilizce I ve İngilizce II dersi muafiyetleri bu seneye özgü ayrı ayrı her dönem başında yapılır.

* Başvuru tarih ve saati esnetilmeyecek olup bu saat ve tarihte (ERKEN YA DA GEÇ OLMAMALIDIR) başvuru yapmayan öğrenciler sınava KESİNLİKLE ALINMAYACAKTIR.

*Zorunlu Hazırlık Muafiyet Sınavı ve İngilizce I-II Muafiyet Sınavı birbirlerinden bağımsız, ayrı sınavlardır.

* Bir e-posta adresinden yalnızca bir adet başvuru gönderilecektir. Aksi durumda aynı mail adresinden gelen bir yâda birden fazla başvuruların tümü geçersizdir. Arkadaşının adına form göndermek yasaktır.

* Öğrenciler sınava ilişkin tüm duyuruları Yabancı Diller Bölümü web sayfasından takip edeceklerdir. Katılımcıların yapacağı her türlü maddi hatadan kendileri sorumludur.

* Form doldurulacak, her kişi kendi mail adresinden bilgisayar üzerinde doldurduğu formu mail yoluyla ek olarak gönderecektir. Mail mesaj kısmına yazılacak başvuru metni vb herhangi bir şey başvuru yerine geçmez.

*Sınava cep telefonu ile gelmek yasak olup aksi durumda oluşabilecek tüm sorunların sorumluluğu öğrenciye aittir.

*Sınava öğrenci kimliği veya resimli güncel öğrenci belgesi olmadan girilmez.

*Başvuru formu eksiksiz doldurulacaktır.

*Öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları adına başvuru yaptıkları elektronik posta adresinde başvuruyu yaptıktan sonra sınav tarihine kadar gönderilen kutularını silmemeleri gerekmektedir.

 

Sınav Geçme Notu: 60

Sınav Seviyesi: A2 - B1

Sınav Türü: Çoktan Seçmeli Okuma, Dil bilgisi, Kelime becerilerini kapsayan sorular

 

Sınavların Fakültelerde öğrenim gören öğrenciler için 21/01/2018 Saat 11:00’de

Meslek Yüksekokullarında öğrenim gören öğrenciler için 22/01/2018 saat 10:00’da yapılması planlanmaktadır. Sınıf listeleri ve sınava girilecek yerler daha sonra 15/01/2017 tarihinde Yabancı Diller Bölümü web sayfasında duyurulacaktır.

21 Ara 2017


  • 21 Aralık, 2017