[25.4.2018] DR. ÖĞR. ÜYESİ SEFA YILDIRIM FAKÜLTEMİZDE YENİ GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR

• 25 Nisan, 2018
[25.4.2018] DR. ÖĞR. ÜYESİ SEFA YILDIRIM FAKÜLTEMİZDE YENİ GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR

Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümünde Dr. Öğr. Üyesi olarak görevine başlayan Dr. Sefa Yıldırım, lisans derecesini 2010 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden, yüksek lisans derecesini 2013 yılında, doktora derecesini ise 2017 yılında Çukurova Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden almıştır.

Dr. Sefa Yıldırım, yüksek lisans tezi kapsamında tabakalı kompozitlerin mekaniği üzerine çalışmalar gerçekleştirmiştir. Doktora çalışmasını ise fonksiyonel derecelendirilmiş malzemelerden yapılan dairesel yapıların serbest ve zorlanmış titreşimi üzerine yapmıştır. Ayrıca yapıştırma bağlantıları mekaniği üzerine de çalışmaları vardır.

Dr. Sefa Yıldırım, özel sektörde ar-ge bölümünde çalışmalar yapmıştır. 2011-2018 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünde araştırma görevlisi olarak görev yaptıktan sonra 19.04.2018 itibariyle Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümündeki görevine başlamış bulunmaktadır.

Aramıza yeni katılan hocamızı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.