[18.10.2017] UZMAN ASLI ERKAL FAKÜLTEMİZDE GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR

• 18 Ekim, 2017
[18.10.2017] UZMAN ASLI ERKAL FAKÜLTEMİZDE GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR

Fakültemiz,  Mühendislik Temel Bilimleri  Bölümü’nde Uzman Aslı ERKAL, görevine başlamıştır.

Öğretim Elemanımız, lisans öğrenimini Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü’nde 2013 yılında tamamlamıştır. Aynı yıl yüksek lisans öğrenimine başlamış ve “Grafen Nanoşerit Destekli Karbon Elektrotların Hazırlanması ve Elektroanalitik Özelliklerinin Belirlenmesi” isimli tez çalışması ile 2015 yılında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Karbon esaslı nanomalzemelerin hazırlanması ve elektrokimyasal özelliklerinin belirlenmesi alanlarında çalışmaları devam etmektedir. SCI/SCI-Expanded kapsamlı dergilerde dokuz adet makalesi ve çok sayıda uluslararası ve ulusal bildirileri mevcuttur.

Aramıza yeni katılan hocamızı kutlar ve çalışmalarında başarılar dileriz.