[09.05.2017] ARGE VE İNOVASYON KULÜBÜNDEN "İNOVASYON GÜNLERİ"

[09.05.2017] ARGE VE İNOVASYON KULÜBÜNDEN "İNOVASYON GÜNLERİ"
  • 09 Mayıs, 2017
[09.05.2017] ARGE VE İNOVASYON KULÜBÜNDEN "İNOVASYON GÜNLERİ"

Alku Arge ve İnovasyon Kulübü gelenekselleştirmeyi planladığı "İnovasyon Günleri" etkinliğinin ilkini bu yıl gerçekleştirdi. 

Açılış konuşmasını Mühendislik fakültesi Dekan yardımcısı Doc.Dr. Mehmet Gümüş ve kulüp danışman hocası Yrd.Doc.Dr. Yılmaz Kemal Yüce gerçekleştirdi.

2 mayıs tarihinde Antalya Bölgesi McDonald's işletmecisi Zekai Avcı'yı ve BKM Express'ten İş Geliştirme Müdürü Okan Yıldız ve Ürün Yöneticisi Enes Dede'yi ağırladiklari etkinlikte Zekai Bey Hizmet Sektörü ve İnovasyon konulu konuşmasında Kalite Çemberi, Tedarik Zinciri gibi konulara değinirken kişisel tecrübelerini de öğrencilerimize aktardı. Enes ve Okan Bey ise Digital Girişimcilik ve BKM'de Digitallesme konusunu anlatırken öğrencilerimizi hem yeni teknolojilerden hemde yeni uygulamalardan haberdar ettiler. 

 

Etkinliğin ikinci kısmında ise ( 4Mayıs ) Cihan Albayrak'ın katılımıyla sosyal medya söyleşisi gerçeklestirildi. Etkinlikler sonrasında bizleri kırmayıp gelen konuşmacılarımızın adlarına belkide 1000 yıl yaşayacak ağaçlar diktirilip teşekkür belgeleri verildi.