Fast Access

Fakültemizden ALTİD’E Ziyaret

Fakültemizden ALTİD’E Ziyaret
  • 09 March, 2022
Fakültemizden ALTİD’E Ziyaret

Rafet Kayış Mühendisliği Fakültesi'nden bir heyet Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD)’e bir ziyarette bulunarak başkan Burhanettin Sili ve başkan yardımcısı Mehmet Dahaoğlu ile bir araya geldi. Fakülte heyetinde Dekan Prof. Dr. Mehmet Gümüş, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sinan Uzunlu, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kanoğlu, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alper Kürşat Uysal, ve Fakülte Sekreter Vekili Alper Karadöl yer aldı.

Ziyarette fakülte ile dernek arasındaki işbirliği imkanlarının artırılmasına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmede  fakülte öğrencilerine istihdam, staj ve burslu istihdam imkanı sağlanması konuları da ele alındı. Başkan Burhanettin Sili, yaz aylarında öğrencilerin turistik işletmelerde hem mecburi stajlarını yapabileceklerini hem de yaz boyunca çalışarak bilgi ve tecrübelerini arttırabileceklerini ifade etti. Fakültede aktif olan yüksek lisans programları hakkında bilgi veren dekan Prof. Gümüş, bazı programların turizm sektöründe çalışan mühendislere hitap ettiğini belirtti. ALTİD başkanı Sili, ilgili kesime bu programlar hakkında bilgi akışının sağlanması için dernek imkanlarının kullanılacağını söyledi.

ALTİD başkanı Burhanettin Sili ve başkan yardımcısı Mehmet Dahaoğlu’na misafirperverlikleri ve destekleri için fakültemiz adına teşekkür ediyoruz.