Uluslararası Alanya'da Tarım - Dünyada Tarım Kongresi'ne Katılan Öğretim Üyelerinden Fakültemize Ziyaret

• 27 Ekim, 2021

Fakültemiz Biyosistem Mühendisliği Bölümümüzün 29-31 Ekim 2021 tarihleri arasında Alanya'da düzenleyeceği Uluslararası Alanya'da Tarım - Dünyada Tarım Kongresi icin Fakültemizi ziyaret eden yabancı misafirlerimizi Dekanımız Prof.Dr. Mehmet GÜMÜŞ başkanlığında ağırladık. Eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerine yönelik ikili işbirliği anlaşmalarına da zemin hazırlayacak bu uluslararası organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen başta Prof.Dr. Atılgan ATILGAN ve Doç.Dr. Burak SALTUK hocalarımız olmak üzere tüm öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Dekanlığı