Erasmus + Lise Öğrencilerinden Fakültemize Ziyaret

• 18 Mart, 2022
Erasmus + Lise Öğrencilerinden Fakültemize Ziyaret

Manavgat Namık Karamancı Fen Lisesi’nin Polonya koordinatörlüğünde Portekiz, Romanya, Slovenya ve İtalya’dan ortaklarıyla beraber yürüttükleri “Learn from the past to build a greener future” isimli Erasmus+ projesi kapsamında bir grup yerli ve yabancı lise öğrencisi Fakültemizi ziyaret etti.

Dekan yardımcımız Doç.Dr. Sinan Uzunlu’nun ağırladığı öğrencilere Biyosistem Mühendisliği öğretim üyelerimiz Prof.Dr. Atılgan Atılgan ve Doç.Dr Burak Saltuk, fakültemizin konferans salonunda “yenilenebilir enerji kaynakları” kapsamında bir seminer verdi. Ziyaretçilerin fakülte laboratuvarlarını inceleme fırsatı da oldu.

Lise öğrencilerinin danışmanı olan Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Hasan Biber, gösterilen sıcak ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı öğretim üyelerimize, Fakültemize ve Üniversitemize teşekkür etti.